Sekta Crna Ruza

da li postoje duhovi, duhovi, paranormalna iskustva, paranormalno, susreti sa duhovima, video, urbane legende, horor legende, serijske ubice,kriminal, horor, ubice,strasne price,istinite strasne price,urbana legenda,istinite urbane legende,istinite legende,istraga,ubistva,ubistvo,serijski ubica,moja ukleta kuca,ukleta kuca,jezivo,ukleto,ukleta mesta,strasne price,urbane legende srbije,duhovi u kuci,duhovi,duhovi slike,duhovi video,urbana legenda krvava meri,paranormalna pojava,paranormalne pojave,istinite price,istinite urbane legende,krvava meri ukleta kuca,krvava meri prica,jezive price,jezive istinite price,slike duhova,strasne slike,jezive slike,strasne price za plasljivu decu,strasne price istinite,ukleti duhovi,prokleta kuca,uklete lutke,jeziva mesta,ukleta mesta,uklete kuce,paranormalno stanje,duhovi 2015,duhovi video,duhovi u kuci,duhova 1,opsednuti duhovi,urbane legende beograda,urbane legende krvava meri,urbane legende srbije,urbane legende price,urbane legende o duhovima,urbane legende bloody mary,istinite horor legende,urbane horor legende,strasne horor legende,najstrasnije horor legende,horor legende,strasne price o ukletim kucama,strasne price o groblju,strasne price horor,istinite priče o vampirima,istinite price o vesticama,istinite price 2015,paranormalno u srbiji,paranormalna iskustva,ukleta mesta u beogradu,ukleta mesta beograd,ukleta mesta u svetu,ukleta mesta u novom sadu,ukleta mesta u crnoj gori,ukleta mesta u bosni,ukleta mesta u americi,ukleta mesta u hrvatskoj,ukleta mesta i kuce,krvava meri slike,krvava meri vikipedija,krvava meri price,urbane legende 2015,urbana legenda 2015,urbane legende nove,urbana legenda nova,strasne price 2015,strasna prica 2015,horor price,istinite horor price,istinite strasne price 2015,horor legende,istinite strasne price,strasne price,horor price,istinite horor pice,uklete lutke,ouija tabla,sava savanovic urbana legenda,serijske ubice,serijski ubica,ubice,ubica,istrage,istrage ubistva,istrage ubistava,obdukcija,psiho,ubojice,kriminal,kriminal i istrage,detektivi,‚ubistva,istinite zivotne price,psiho ubice,psiho serijske ubice,psiho film,kad jaganjci utihnu film,groblje duhovi,groblje urbana legenda,groblje strasne price,price o duhovima,duhovi iskustva, duhovi price, duhovi slike, jezive price, paranormalne price,paranormalne pojave,price o paranormalnim pojavama,paranormalne pojave slike,duhovi snimci,duhovi dokazi,duhovi video,horor legende u bih,horor price i legende,istinite horor price,krvava marija legenda



Ova sekta je poznata i ozloglašena po tome što njeni članovi oduzimaju sebi život po principu "bacanja kockice", piju ljudsku i životinjsku krv.



SARAJEVO - "Crna ruža" je jedna od najopasnijih sekti međunarodnog karaktera, koja deluje i na našim prostorima. Reč je o organizaciji koja je finansirana sa Zapada i koja veoma dobro stoji u finansijskom smislu.


Ono po čemu je poznata i ozloglašena jeste činjenica da članovi sekte oduzimaju sebi život po principu "bacanja kockice", također, piju ljudsku i životinjsku krv. A posle obreda orgijaju i drogiraju se. Sekta vrbuje maloletne osobe, isključivo visokointeligentnu i nadarenu decu.


Njihova vera jeste mešavina satonizma i egipatske magije. Prisustvo sekte Crna ruža na ovim našim prostorima duže je nego što se misli.


Biznismen Branimir Petranović ušao je u nju davne 1976. godine, kako bi iz njenih ralja izbavio svoju devojku. Iz prve ruke upoznao je izopačenu filozofiju grupe, koju je vodio misteriozni Riječanin četrdesetih godina, kojeg su zvali ‘On’.


Prema rečima Branimira Petranovića, ‘On’ propoveda žrtvovanje Bogu, koje je najvažnije u ideologiji "Crne ruže". Jer samo taj njihov bog, bog "Crne ruže" donosi nešto dobro ovome svetu, a doneće dobro jedino ako se za njega žrtvuje.




                               Poruka ostavljena na kući tuge



Simbol docrtan na poruci na vratima stana u kojem je Smilja J. (26) ubila svoju bebu podseća na znak sekte
BEOGRAD - Na policiji je da istraži ko je i zašto nacrtao znak!
Dan posle monstruoznog ubistva u Zemunu na vratima stana Miloša M. (28), u kojem je Miloševa supruga Smilja J. (26) iskasapila sina jedinca Lazara, starog svega 40 dana,ostavljena je poruka kojom on obaveštava familiju o adresi na kojoj se nalazi. Međutim, u dnu poruke je nacrtan znak koji, prema rečima stručnjaka, podseća na satanistički! Znak je manji u odnosu na slova poruke, pa je gotovo sigurno da ga je neko naknadno dopisao!

- Postoji mogućnost da su satanisti iskoristili priliku i dopisali znak kako bi prisvojili ovaj monstruozni zločin! Ovakve znakove, odnosno slovo F, viđao sam u nekim dokumentima koje smo nalazili kod satanista. Oni često umesto broja šest pišu slovo F, jer je ono šesto slovo abecede, a satanisti uvek koriste broj šest jer veruju da je to broj satane! Osim toga, odlika satanista je da sve okreću naopako, pa ako se i ova poruka okrene naopako, onda ovaj misteriozni znak može da simbolizuje grob iznad kojeg je krst, a u kom je precrtano srce.

Nema dileme zašto bi satanisti monstruozno ubistvo pripisali sebi!

- Nema jače ljubavi od one koju majka oseća prema detetu. Ubiti svoje dete je po njima najveća žrtva i jedinstven dokaz vere u satanu. Ipak, na policiji je da istraži ko je i zašto nacrtao ovaj simbol i da li je to delo satanista koji su želeli da iskoriste porodičnu tragediju.




Kad se papir posmatra pravilno, prepoznaje se slovo F. Međutim, kad se okrene naopako, vidi se grob u kom je probodeno malo srce: slovo F koriste satanisti kao zamenu za broj šest, koji je satanistički broj

Kad se papir posmatra pravilno, prepoznaje se slovo F. Međutim, kad se okrene naopako, vidi se grob u kom je probodeno malo srce: slovo F koriste satanisti kao zamenu za broj šest, koji je satanistički broj.
 Probodeno srce koje označava smrt, odnosno izgubljen život
 Krst kao simbol hrišćanstva
 Linija koja simbolizuje grob



                    Ubistva i samoubistva koja se vezuju za pripadnike sekti


april 2010 - Slobodan Stanojković (17) ubio se u Leskovcu hicem iz pištolja. Njegova porodica sumnja da ga je ubio neko od pripadnika sekte.
avgust 2007 - Danijel Jakupek iz Novih Banovaca iskasapio je petogodišnjeg Luku Opačića i njegovog ujaka Vasilija Trbovića (24) 27. avgusta 2007.
jun 2007 - Goran Alfirović u Batajnici vikao: „Ja sam Alister Krouli“, a zatim je ubio svog dedu, držao zatočenu babu, a nakon neuspešnih pregovora s policijom da se preda oduzeo je sebi život.
jun 2003 - u beogradskom naselju Beli potok otkriveno mesto na kojem su satanisti održavali rituale i seanse. U kući je policija našla spise sa imenima političara koje su planirali da likvidiraju.
februar 2002 - učenici gimnazije Andrea Jevtić i Filip Tomović ubili se u Beogradu. Andrea je skočila sa osmog sprata, dok se Filip ubio očevim pištoljem. Roditelji su samoubistvo povezivali sa sektaškom grupom Crna ruža.



                                                           Kako vrbuju satanisti



                           Satanisti lako manipulišu ljudima, pogotovo kad narod jedva sastavlja kraj s krajem.
                         - Satanizam ima mnogo podgrupa, a kod satanista je sve naopako! Usled loše finansijske situacije, satanisti u Srbiji mahom vrbuju tinejdžere, ali i labilne ličnosti, kojima lažno obećavaju bolji život.

                                   

Iskopali i okrenuli naopako 72 krsta


Zadarsko gradsko groblje je  07. 01. 2011 zadesio nesvakidašnji vandalizam kada su 72 krsta iščupana iz zemlje, naopačke okrenuta i vraćena na svoje mesto pored grobova.

Zadarska policija je saopštila da su krstovi okrenuti i na katoličkim i na pravoslavnim grobovima i da vandalizam nema nacionalne i verske motive. Vandali su uglavnom čupali drvene krstove, ali je oštećeno i nekoliko kamenih i jedan metalni.

Tokom dana u Zadru je počelo da se govori da je reč o delu satanista članova Crne Ruže na koje se sumnjalo i pre više godina kada se desio sličan događaj na groblju. 




                                        
     Pripadnici sekte su ostavili lobanju kako bi oskrnavili pravoslavni hram.



BEOGRAD - Ljudska lobanja u najlon kesi nađena je 7.8.2013 u dvorištu Crkve Svete Petke na beogradskom Kalemegdanu! Lobanja je bila okačena o bravu na ulaznim vratima prodavnice suvenira, a nakon policijskog uviđaja prevezena je na Institut za sudsku medicinu.

- Lobanju je nedaleko od kapele našla jedna žena. Prestravljena vernica odmah je otišla do sveštenika crkve i odvela ga na mesto gde je našla kesu, a sveštenik je potom pozvao policiju i prijavio slučaj.



Nakon uviđaja lobanja je prevezena na Institut za sudsku medicinu.
- Na lobanji nije bilo donje vilice, kao ni tkiva. Takođe nije bilo ni rupa od projektila, ali se i dalje ne zna uzrok smrti.

Lobanja je, kako se pretpostavlja, najverovatnije iskopana iz zemlje.
- Bila je sva blatnjava, a zasad nije poznato ko ju je i zbog čega iskopao, kao ni to zbog čega je glava spakovana u kesu i ostavljena u crkvenom dvorištu. Daljom istragom biće utvrđena starost nađene lobanje, a trebalo bi da bude utvrđen i identitet pokojnika.

Poznavalac sekti  kaže da je velika verovatnoća da su lobanju u crkvi ostavili članovi satanističke sekte!
- Njihov cilj je da hrišćanstvu i pravoslavlju stave do znanja da oni postoje i da su jači. Lobanju su ostavili da bi oskrnavili pravoslavni hram.




On je dodao da postoji vrlo mala verovatnoća da je lobanju ostavio i neki psihopata ili ubica.
- Međutim, previše je podudarnosti s delovanjem satanističkih sekti. Uostalom, zašto bi ubica ostavio deo ljudskog skeleta u crkvi na Kalemegdanu kad je mogao da ga ostavi bilo gde. Sekte rade sve suprotno od hrišćanstva. Ne poštuju svetinje, cilj im je samo da zadovolje animalne nagone. Njihovo učenje podrazumeva razvrat i nemoral.






Име

atlantida,1,bermudski trougao,1,charlies farm horor film,1,charlies farm horor film sa prevodom,1,civilizacija,1,da li postoje duhovi,10,da vincijev kod,1,dokumentarci,5,drekavci,1,duhovi,12,duhovi u kuci,1,horor,1,horor filmovi,2,horor filmovi 2015,1,horor filmovi 2015 sa prevodom,1,horor filmovi 2016,1,horor filmovi 2016 sa prevodom,1,horor filmovi novi,2,horor filmovi sa prevodom,2,horor filmovi srpski,2,horor igrice,3,igra prizivanja,1,istinite price,39,istinite strasne price,6,kriminal,5,lutke,1,misterije,1,moja ukleta kuca,5,ouija,1,ouija igra,1,ouija tabla,1,paranormalna iskustva,11,paranormalno,10,prizivanje duhova,3,proklestvo,1,psiho serijske ubice,3,sekte,1,serijske ubice,7,srpske mijsterije,1,srpske misterije,2,strasne price,17,susreti sa duhovima,8,Teorije zavere,3,ubice,5,ukleta kuca,8,ukleta mesta,11,urbane legende,23,urbane legende 2016,16,urbane legende 2017,5,urbane legende 2018,1,urbane legende srbije,8,vampiri,1,vanzemaljci,1,vanzemaljci dokazi,1,vanzemaljci medju nama,1,vanzemaljci na zemlji,1,vanzemaljci najnovije,1,vanzemaljci postoje,1,vanzemaljci slike,1,vanzemaljci video,1,vanzemaljci wikipedia,1,video,19,vlaska magija,1,we are still here horor film,1,
ltr
item
urbane legende,istinite strasne price i ukleta mesta: Sekta Crna Ruza
Sekta Crna Ruza
da li postoje duhovi, duhovi, paranormalna iskustva, paranormalno, susreti sa duhovima, video, urbane legende, horor legende, serijske ubice,kriminal, horor, ubice,strasne price,istinite strasne price,urbana legenda,istinite urbane legende,istinite legende,istraga,ubistva,ubistvo,serijski ubica,moja ukleta kuca,ukleta kuca,jezivo,ukleto,ukleta mesta,strasne price,urbane legende srbije,duhovi u kuci,duhovi,duhovi slike,duhovi video,urbana legenda krvava meri,paranormalna pojava,paranormalne pojave,istinite price,istinite urbane legende,krvava meri ukleta kuca,krvava meri prica,jezive price,jezive istinite price,slike duhova,strasne slike,jezive slike,strasne price za plasljivu decu,strasne price istinite,ukleti duhovi,prokleta kuca,uklete lutke,jeziva mesta,ukleta mesta,uklete kuce,paranormalno stanje,duhovi 2015,duhovi video,duhovi u kuci,duhova 1,opsednuti duhovi,urbane legende beograda,urbane legende krvava meri,urbane legende srbije,urbane legende price,urbane legende o duhovima,urbane legende bloody mary,istinite horor legende,urbane horor legende,strasne horor legende,najstrasnije horor legende,horor legende,strasne price o ukletim kucama,strasne price o groblju,strasne price horor,istinite priče o vampirima,istinite price o vesticama,istinite price 2015,paranormalno u srbiji,paranormalna iskustva,ukleta mesta u beogradu,ukleta mesta beograd,ukleta mesta u svetu,ukleta mesta u novom sadu,ukleta mesta u crnoj gori,ukleta mesta u bosni,ukleta mesta u americi,ukleta mesta u hrvatskoj,ukleta mesta i kuce,krvava meri slike,krvava meri vikipedija,krvava meri price,urbane legende 2015,urbana legenda 2015,urbane legende nove,urbana legenda nova,strasne price 2015,strasna prica 2015,horor price,istinite horor price,istinite strasne price 2015,horor legende,istinite strasne price,strasne price,horor price,istinite horor pice,uklete lutke,ouija tabla,sava savanovic urbana legenda,serijske ubice,serijski ubica,ubice,ubica,istrage,istrage ubistva,istrage ubistava,obdukcija,psiho,ubojice,kriminal,kriminal i istrage,detektivi,‚ubistva,istinite zivotne price,psiho ubice,psiho serijske ubice,psiho film,kad jaganjci utihnu film,groblje duhovi,groblje urbana legenda,groblje strasne price,price o duhovima,duhovi iskustva, duhovi price, duhovi slike, jezive price, paranormalne price,paranormalne pojave,price o paranormalnim pojavama,paranormalne pojave slike,duhovi snimci,duhovi dokazi,duhovi video,horor legende u bih,horor price i legende,istinite horor price,krvava marija legenda
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqh2nTjrJehEgkc_OMb4ASwmXU3vjlZID_zvebZKaOsFx8k8BvxowEGsxQ14Pb5JncB0RjYW5QX6P1T3JrJIzjPu9a4OZVN4oQHbPwj2yNaav4lnFGtvhNsdvOFc1IMvKA6Y13yjge5_s/s320/93b7565329bec4c70154b9cd088.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqh2nTjrJehEgkc_OMb4ASwmXU3vjlZID_zvebZKaOsFx8k8BvxowEGsxQ14Pb5JncB0RjYW5QX6P1T3JrJIzjPu9a4OZVN4oQHbPwj2yNaav4lnFGtvhNsdvOFc1IMvKA6Y13yjge5_s/s72-c/93b7565329bec4c70154b9cd088.jpg
urbane legende,istinite strasne price i ukleta mesta
https://hororlegende.blogspot.com/2013/11/sekta-crna-ruza.html
https://hororlegende.blogspot.com/
https://hororlegende.blogspot.com/
https://hororlegende.blogspot.com/2013/11/sekta-crna-ruza.html
true
7629604474499937931
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy